Львів’ян запрошують на воркшоп із оцифрування культурної спадщини

1513 0
Аби взяти участь у воркшопі, необхідно попередньо зареєструватись.
Ілюстративне фото: sputniknews.kz

Ілюстративне фото: sputniknews.kz

У середу в Urban-бібліотеці відбудеться воркшоп з оцифрування культурної спадщини від Pixelated Realities, повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час воркшопу засновник Pixelated Realities, архітектор та спеціаліст з 3D-сканування, VR І AR Федір Бойцов розповість про сканування реальних об’єктів та їх перетворення у 3D-моделі.

Pixelated Realities — неприбуткова громадська організація з Одеси, яка розробляє доступні для людей цифрові інструменти для збереження і відновлення культурної спадщини, а також для проектування і оновлення громадського простору.

Воркшоп відбудеться о 18:30 у межах осіннього Urban-лекторію від управління культури та управління охорони історичного середовища. Взяти участь у заході можна попередньо зареєструвавшись за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!