До Львова з'їдуться понад 700 дзюдоїcтів: львів'ян запрошують на турнір

1869 0
З 31 жовтня по 1 листопада в Палаці спорту «Україна» відбудеться ХХ ювілейний відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини - 2015». Львів'ян запрошують відвідати турнір.
фото: varianty.net

фото: varianty.net

За попередніми заявками участь у цьогорічних змагання підтвердили 726 спортсменів різних вікових груп з 18 областей України, загалом - 46 команд, з поміж яких також є представники Донецької та Луганської областей. Основною метою заходу є заохочення дітей до занять спортом.

Початок змагань щоденно з 10.00 год., церемонія урочистого відкриття відбудеться 31 жовтня о 14.00.

Змагання проходитимуть в Палаці спорту «Україна», що на вулиці Мельника,18. Запрошують всіх охочих.

Читайте також: Львів’янка стала найсильнішою боксеркою України

Довідка. З 1995 року Львів приєднався до почесного переліку міст, що проводять свої традиційні змагання з дзюдо. 14 жовтня 1995 року, місто Лева приймало перший турнір «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини», участь в якому взяло 260 учасників з 13 областей України.

У 2013 році «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини» внесли до Єдиного календарного плану спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України, а восени 2014 року під своїм куполом Палацу спорту «Україна» зібрав 688 спортсменів із 16 областей України, серед яких понад  45 призерів та чемпіонів світових і Європейських спортивних форумів з дзюдо.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!