Львів’ян запрошують на вуличний фестиваль про ревіталізацію заводів

2209 0
Відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах, придбати одяг, декор і ґаджети, які там створюють та подивитися театральну виставу.
Фото Анастасії Гаврішової

Фото Анастасії Гаврішової

8 вересня у Львові відбудеться вуличний фестиваль «Цього вечора на ReZavod», на якому пропонують ознайомитися з територією старого промислового заводу. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: Як працює та оживає легендарний завод РЕМА. Фоторепортаж

«На старому заводі РЕМА, що розташований в промисловій частині Підзамче, вже три роки розвиваються десятки брендів креативного сектору – від інженерів, дизайнерів, пекарів до художників і теслярів. Всі вони створюють формують екосистему "ReZavod"», – повідомляють організатори.

Захід відбудеться з 16:00 до 22:00, де відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах, придбати одяг, декор і ґаджети, які там створюють, подивитися театральну виставу, картинну експозицію та послухати вечірні казки. Також діятиме зона фуд-корту, спорту та відпочинку.

Читайте також: У Львові хочуть ревіталізувати 15 заводів. Карта

Вуличний фестиваль «Цього вечора на ReZavod», за міської ініціативи «Factories of Ideas», проведуть за адресою вул. Заводська 31, вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!