Львів’ян запрошують на виставку наукового мистецтва

1916 0
У Львові Державний природознавчий музей НАН України запрошує 1-13 жовтня на виставку Bio- і Science Art «Культивовані Культури», прем'єра якої відбулася у цьому році на 16-му Бієнале медійного мистецтва у Вроцлаві WRO 2015. Про це повідомляють у музеї.
фото: facebook.com/LvivMuseum

фото: facebook.com/LvivMuseum

Science Art – це поєднання науки з мистецтвом за допомогою технологій. На виставці «Культивовані Культури» представлені результати мистецьких досліджень у галузях біології та екології.

«На виставці кожен зможе побачити:

 рослину, яка з'єднана зі штучним інтелектом комп'ютера і тренує його, змушуючи шукати баланс між альтруїзмом і егоїзмом;

 розумні динаміки, які видають себе за птахів і пародіюють ваші розмови, але їм не сумно навіть коли самі – завжди знайдуть, про що пощебетати;

рослину, для якої створили власний словниковий запас і тепер вона веде свою власну сторінку у Фейсбуці);

 фільм, створений завдяки мурахам, які під час зйомок утворили цілу цивілізацію у знімальному павільйоні, історія якого не завершується навіть після закінчення самого фільму, тощо», – інформують організатор  виставки.

Також у відвідувачів буде можливість дізнатись більше про сучасне медійне мистецтво на спеціальній інформаційній станції від WroArt Центру.

Виставку Bio- і Science Art «Культивовані Культури» можна відвідати щодня, окрім понеділка, з 11:00 до 18:00 години. Вартість вхідного квитка: для дорослих – 10 грн; для дітей, школярів, студентів і пенсіонерів – 5 грн; для дітей до 6-ти років — безкоштовно.

Екскурсійне обслуговування (групи до 20-ти осіб, тривалість 45 хв. -1 година): для дорослих – 40 грн; сімейна екскурсія (до 8 осіб) - 35 грн; для школярів і студентів – 30 грн. Екскурсію можна замовити за тел. 235-69-17 або у касі музею.

Довідково. Наукове мистецтво — це новий динамічний напрямок сучасного мистецтва. Митці, як і науковці, досліджують навколишнє середовище, але результатом їх досліджень стають не наукові статті, а мистецькі твори чи інсталяції.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!