Львів’ян запрошують на виставку «Київський щоденник»

1514 0
Роботу над серією малюнків авторка розпочала під час Майдану в 2013 році.
Фото: artarsenal.in.ua

Фото: artarsenal.in.ua

Із 11 травня по 18 червня у Львові в музеї Івана Георгія Пінзеля триває виставка малюнків Влади Ралко «Київський щоденник». Про це повідомляють на сайті Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

До циклу робіт на папері входить майже 400 малюнків, виконаних аквареллю та кульковою ручкою. Роботу над серією авторка пов’язує з першими подіями 2013 року в Києві. Звідси народилася назва проекту, виконаного у формі, близькій до щоденникових записів.

Читайте також: Вмісти життя у валізу. У Львові відкрили виставку-інсталяцію про переселенців

Додамо, що серію робіт «Київський щоденник» жодного разу не показували повністю. Натомість окремі малюнки виставляли в межах виставок у київських музеях Шевченка й Тичини, у Бункері в Чернівцях, у Національному художньому музеї, музеї сучасного мистецтва у Варшаві, музеях Відня, галереї Арсенал у Білостоці, галереї Лабіринт у Любліні тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!