Львів’ян запрошують на виставку «Портрет солдата»

2100 0
У приміщенні Львівського історичного музею (пл. Ринок, 6) стартувала виставка фоторобіт журналістки та фотографа Віки Ясинської «Портрет солдата». Фотографії є напівдокументального характеру: портрети поєднані з цитатами воїнів, у яких відображені їхні думки, мотиви, переживання та військовий досвід.
фото: Facebook / Портрет солдата

фото: Facebook / Портрет солдата

«Портрет солдата» — фотографії чоловіків, котрі добровольцями або за призовом брали участь у військових діях на сході нашої країни. Протягом останнього року авторка записувала історії війни з вуст її учасників.

Читайте також: Як у 20 років пройти Попасну, врятувати друга і залишитись в армії

На виставці представлено портрети лише деяких захисників нашої країни. Це спроба познайомити суспільство з людьми, які не залишилися байдужими до подій на Сході і ризикували своїм життям, керуючись власними переконаннями, – зазначають організатори.

Після презентації у столиці в березні цього року, виставка мандрує найбільшими містами України, а також рідними містечками та селами бійців – героїв виставки. У Львові експозиція триватиме до 4-го січня 2017 року.

Вхід вільний.
Деталі: www.facebook.com/portret.soldata


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!