Львів'ян запрошують на виставку, присвячену дискримінації

1687 0
Завтра, 24 листопада о 17:00 год., у Першій львівській медіатеці відкривається виставка «Голоси: Жінки та інвалідність», присвячена проблемі дискримінації. У Львові виставку організувала громадська ініціатива «Феміністична майстерня» за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.
фото: facebook, golovbukh.ua, naiu.org.ua, gazeta.dt.ua

фото: facebook, golovbukh.ua, naiu.org.ua, gazeta.dt.ua

Проект «ГОЛОСИ: жінки та інвалідність» – це історії про подвійну дискримінацію – за ознакою ґендеру та інвалідності. Виставка побудована на основі історій дванадцяти жінок і розповідає, як інвалідність впливала на їхнє навчання, самовираження, працевлаштування та повсякденне життя в Україні. Фрагменти з повсякденного досвіду учасниць пропонують замислитися над тим, чому так важливо досягти повного включення людей з інвалідністю у всі процеси і подбати про універсальний дизайн простору.

Проект входить до серії виставок присвячених висвітленню різноманіття досвіду жінок разом з виставкою «ГОЛОСИ: замовчані історії про їжу, тіло і емоції», яка буде представлена у Львові у грудні 2015.

Виставка проходитиме у Першій львівській медіатеці за адресою вул. Мулярська, 2А.

Побачити експозицію можна до 7 грудня. Час роботи Пн-Пт 11:00-21:00, Нд 11:00-19:00.

Джерело: portal.lviv.ua

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!