Львів’ян запрошують на виставку-ярмарок товаровиробників

3119 0
Упродовж 6 днів, з 1 до 6 жовтня, у приміщенні Палацу мистецтв вже увосьме пройде щорічна виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Двері виставки відкриті для відвідувачів із 11:00 до 18:00. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: novadoba.com.ua, icesun.com.ua,pamjatky.org.ua

фото: novadoba.com.ua, icesun.com.ua,pamjatky.org.ua

Основною метою заходу є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств. До слова, цього разу до ярмарку долучиться велика кількість нових підприємств. Загалом, участь візьме рекордна кількість учасників – 75 компаній та ярмарок ручної роботи, що охоплює 21 представника маленького бізнесу. Відтак, це вперше виставка-ярмарок займатиме 2 поверхи Палацу мистецтв.

Особливу увагу цьогоріч організатори приділили соціальному підприємництву.  «Цього року трохи змінився формат, з’явилися нові ідеї. Ми змогли суттєво розширити цей проект, долучили дуже багато соціальних підприємців – маленьких підприємців різних видів діяльності. Тобто, якщо раніше ми в основному говорили про великих виробників, то сьогодні це й маленькі виробники. Для Львова соціальне підприємництво – це новий вид підприємницької діяльності, він цікавий та стрімко розвивається», – підкреслює керівник міського управління економіки Вікторія Довжик. Так, соціальне підприємство «Рукомисли» проведе безкоштовний майстер-клас із виготовлення автентичних виробів з натуральної вовни, а СП «Горіховий дім» почастує відвідувачів смаколиками. Не обійдеться й без великої кількості майстер-класів для дітей та дорослих – від створення квітів за допомогою техніки орігамі і до роботи на гончарному крузі.

Також у рамках заходу відбудуться семінари, тренінги (зокрема – «Вчимось бізнесу», круглі столи, презентації, дегустації, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!», у якому цьогоріч взяло участь 770 учнів молодших класів міських шкіл, покази мод та нагородження 100 найкращих підприємців Львівщини, презентація дерев’яного конструктора для дітей, а також зустріч підприємців з депутатом ВРУ для обговорення актуальних питань нової податкової реформи, подання своїх пропозицій та зауважень щодо неї. Окрім цього, на виставці-ярмарку вперше презентують всюдихід від ПАТ «Концерн «Електрон». Як додає Вікторія Довжик, це вже стало хорошою традицією презентувати нову одиницю техніки саме на «Львівському товаровиробнику».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!