Львів’ян запрошують на виставу за книгою, що увійшла в короткий список ВВС

1422 0
Для дітей та дорослих презентують казку «Коли я була лисицею» за книгою Тетяни Поставної, що увійшла в короткий список «Книга року ВВС» у номінації «Дитяча книга року».
фото: osvitanova.com.ua

фото: osvitanova.com.ua

У наступну неділю, 12 грудня, львів’ян запрошують на останню прем'єру року у «Першому театрі». Для дітей та дорослих презентують казку «Коли я була лисицею» – виставу за книгою Тетяни Поставної, що увійшла в короткий список «Книга року ВВС» у номінації «Дитяча книга року».

«Коли я була лисицею» – це історія про правду, втрати, зустрічі та про підтримку, яку ми можемо знайти в інших, і яку самі можемо надати. Ми ще раз переконаємося, що погані речі трапляються, і, на щастя, минають. Про те, що крім спорідненості кровної є ще й спорідненість духовна, і тому ми ніколи не будемо сиротами у цьому світі. Історія про те, як лисиця вилюдніла», – йдеться на сторінці театру.

Спільний перегляд вистави може стати початком важливого діалогу батьків і дітей. Віковий ценз – 8+, а тривалість вистави ставить 60 хв. Режисерка-постановниця – Лариса Діденко. У ролях – Ірина Занік, Андрій Селецький, Наталія Білан, Данило Хромов.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!