Забави, розваги та політ на повітряній кулі. У Парку культури відбудеться ярмарок «Тут Є Тут»

1818 0
Ярмарок діятиме з 16 грудня до 8 січня. Вхід вільний.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

З 16 грудня і до 8 січня, поблизу центрального входу у Парк Культури ім. Б. Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4 львів'ян та гостей міста запрошують на ярмарок «Тут Є Тут».

Читайте також: Різдвяний ярмарок у Львові відкриють 14 грудня. Які особливості

Посвяткувати всією родиною, маленькою сім'єю, дружньою компанією, чи то удвох із коханою людиною або ж наодинці, скуштувати смачну їжу від крафтових українських виробників та ресторанів можна буде щодня з 11.00 до 22.00 год. Вхід вільний.

Читайте також: Чи буде у Львові сніг на Миколая і Новий рік. Прогноз синоптиків

Львів’яни та гості зможуть політати на повітряній кулі та оглянути красу Львова, взяти участь в конкурсах, забавках, майстер-класах від українських майстрів, а також послухати виступи народних ансамблів.

Для найменших діятиме окрема зона розваг.

На усіх чекають сувеніри та всілякі подарунки від ексклюзивних виробників та відомих брендів.

Читайте також: Де можна зустріти у Львові Святого Миколая попри карантин. Локації, ціни

Натомість, організатори гарантують дотримання карантинних та санітарних норм, і, звісно, незабутні емоції, теплі спогади та неповторні фото на згадку.

*Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!