Львів’ян запрошують на ювілейний концерт композитора Єгора Грушина

1581 0
20 листопада в Львівській обласній філармонії львів’яни та гості міста зможуть відвідати Великий концерт львівського композитора Єгора Грушина, присвячений 5-річчю творчості.
фото: concert.ua

фото: concert.ua

Під час ювілейного концерту в Львові прозвучать найбільш вподобані слухачами композиції з усіх трьох платівок композитора. Також окрім соло та дуетних композицій будуть виконані ще й інструментальні композиції двох альбомів «Heavens» і «9» з доробку колективу Illusions (Єгор Грушин – фортепіано, Роксолана Пахолків – віолончель, Андрій Бочко – гітара), з яким композитор активно концертував ще з 2011 року.

Окрім запропонованої програми,слухачі матимуть змогу обрати три найбільш бажані до прослуховування композиції, які ввійдуть в трек-ліст.

Композитор вже встиг випустити в світ три платівки : «Inside» (2012), «Absolution» (2013), «Dominicano» (2014) та провести майже дві сотні концертів та квартирників з різними складами учасників: соло , дуетом, тріо , квартетом та навіть камерним оркестром. 

Єгор Грушин є автором композицій, які стали саундтреками до фільмів «Історія життя іграшки» (2012), «Хлопчик-вибір»  (2012) , «Finita la tragedia» (2013), «Янголи помирають на світанку» (2013). У 2014 році був знятий документальний фільм «Dominicano Backstage», що розповідає про закулісся останнього туру композитора. 2015 року Єгор Грушин увійшов  в ТОП-10 неокласичних композиторів всього світу, за версією найбільшого музичного порталу reverbnation.com. Багато кому піаніст відомий своїми cover-треками на пісні таких музикантів як: «Океан Ельзи», «Bon Jovi», «Queen».

Великий концерт Єгора Грушина відбудеться 20 листопада о 19:00 в Львівській обласній філармонії, що на вул. Чайковського, 7.

Квитки можна придбати тут.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!