Львів'ян запрошують на закриття сезону Дитячої залізниці

1712 0
Під час події відзначають найкращих юних залізничників, які успішно продемонстрували свої знання та вміння протягом літньої виробничої практики.
фото: Анна Єгорова

фото: Анна Єгорова

Львівська дитяча залізниця запрошує на закриття 68-го сезону пасажирських перевезень. Про це повідомляють організатори на сторінці Львівської залізниці у Фейсбуку.

Хто не встиг цього року або хоче ще раз провести веселу і цікаву подорож поїздом Стрийським парком, може прийти у неділю, 29 вересня, на урочисте закриття 68-го сезону пасажирських перевезень.

Читайте також: Покататись із «Вітерцем». Дитяча залізниця у Львові відкрила новий сезон. Фоторепортаж

Із 12:00 по 14:00 поїзд «Вітерець» виконає чотири рейси, після цього відбудеться святкова лінійка. Під час події відзначають найкращих юних залізничників, які успішно продемонстрували свої знання та вміння протягом літньої виробничої практики.

Нагадаємо, щорічний сезон роботи дитячої залізниці у Львові відкрили 5 травня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!