Львів’ян запрошують на зустріч із американською астронавткою українського походження

2423 0
Батько Гайдемарі Стефанишин-Пайпер родом із Львівщини.
Фото: visnyk.lutsk.ua

Фото: visnyk.lutsk.ua

Із нагоди Всесвітнього тижня космосу Посольство США в Україні організовує зустріч молоді з американською астронавткою Гайдемарі Стефанишин-Пайпер. Про це йдеться на сторінці події у Фейсбук.

Під час зустрічі Гайдемарі Стефанишин-Пайпер розповість про особливості роботи міжнародного екіпажу на Міжнародній космічній станції.

Прийти на зустріч можна безкоштовно 14 жовтня, об 11:00, попередньо зареєструвавшись. Зустріч відбудеться у Tech StartUp School на вулиці Колесси у Львові. 

Гайдемарі Стефанишин-Пайпер – американська астронавтка, українка за походженням. Батьки Гайді – емігранти до Америки із Західної України. Навчалася в Массачусетському технологічному інституті. До групи астронавтів NASA її прийняли 1996 року. Вперше полетіла у космос 2006 року.

Наступного року вперше приїхала до України, зокрема до Львова та сіл Якимів і Новий Яричів, звідки родом її батько та дже живуть 16-ро двоюрідних братів та сестер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!