На Tvoemisto.tv стартує трансляція зустрічі із екс-міністром економіки Польщі

1783 0
Сьогодні, 30 травня, відбудеться відкрита зустріч-дискусія з Лєшиком Бальцеровичем, відомим польським політиком та економістом, організатором та ідейним натхненником польських економічних реформ (так званої «шокової терапії» або «Плану Бальцеровича»). Тема зустрічі – «Нагальні кроки для України: як скористатись моментом для змін».
фото: www.for.org.pl

фото: www.for.org.pl

Учасником дискусії також буде Ярослав Рущишин, засновник та генеральний директор ВАТ «Троттола», сенатор Українського католицького університету, член Наглядової ради Львівської бізнес-школи УКУ, громадський діяч.

Модератор дискусії – Роланд Фроденштай, керівник досліджень Центру Європейських студій ім. Вілфреда Мартенса в м. Брюссель.

Початок зустрічі 30 травня, 17:00.

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька 2а, ауд. 305.

Переглянути онлайн-трансляцію зустрічі можна буде на Tvoemisto.tv.

Лєшек Бальцеровіч – економіст, професор Варшавської школи економіки, МВА випускник Університету святого Джона в Нью-Йорку, автор економічних реформ в пост-кумуністичній Польщі після 1989 року. Обіймав посади віце-прем’єр-міністра та міністра фінансів Польщі, президента Національного банку Польщі з 2001 до 2007 року. Почесний доктор більш ніж 20 престижних університетів зі всього світу. Автор понад 100 публікацій на економічно тематику. З 2007 року  засновник та керуючий Громадянського форуму розвитку – аналітичний центр розташований у Варшаві.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!