На правах реклами

Львів'ян запрошують на зустріч із засновниками нової приватної школи. Як записатись

6715 0
Вже з вересня у Львові запрацює нова приватна школа ThinkGlobal, яка орієнтована на виховання майбутніх топ-менеджерів, архітекторів соціальних систем, творців сенсів, людей інтелектуального впливу, новаторів, підприємців та урядовців.

ThinkGlobal - це мережа інноваційних шкіл. У Львові ThinkGlobal відкривають вперше. Вже з 1 вересня у школі навчатимуться діти (адреса: вул. Зелена 115-а).  За перший рік в Україні відкрили вже 7 шкіл.

Що таке школа ThinkGlobal

Це вчителі нової генерації, які занурюють школярів у актуальні питання сучасного світу. Також задля безпеки батьки зможуть спостерігати за ходом уроку у спеціальній програмі в онлайн-режимі. Кожного учня забезпечують ноутбуком, а навчальні матеріали і завдання доступні онлайн.  Також важливим є те, що школа має ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти). 

Хто викладає у школі

Це енергійні та креативні люди, які навчаються не менше, аніж навчають. Це люди, які прагнуть скласти нову генерацію викладачів Next Gen. Разом з тим, школа є майданчиком для запрошених креативних викладачів, які проводять майстер-класи та уроки.

Вже на початку травня відбудеться відкрита зустріч для батьків, де виступатиме очільниця школи ThinkGlobal у Львові Надія Дубченко. Вона відповість на всі запитання, а також розкаже про програму та специфіку школи. Реєстрація на зустріч – за посиланням.

Коли?

6 травня, 14:00

Де?

Готель RIUS, вул. Гнатюка, 12а

Детальніше про школу ThinkGlobal – дивіться у відео:



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!