Львів’ян запрошують на зустріч із «живими книгами»

2091 0
4-го грудня у інклюзивному просторі «Сенсотека» відбудеться зустріч з паралімпійськими чемпіонами, бійцем АТО та дівчиною з особливими потребами у межах благодійного проекту «Жива бібліотека: Без меж».
Фото: psi.org.ua

Фото: psi.org.ua

Кожен учасник-«книга» матиме 20 хвилин, щоб поділитися своєю історією з групою гостей, у якій буде не більше 6-ти осіб. Четверо запрошених лекторів розповідатимуть, що означає жити без обмежень попри інвалідність.

У коментарі для Tvoemisto.tv організатори повідомили, що цього разу виступатимуть паралімпійці Андрій Демчук і Роман Матків, колишній боєць АТО Сергій Каличук та Юлія Бойко, яка провела у інвалідному візку не один рік. Їх мета - надихати людей навколо і показати, що інвалідність це не вирок і навіть не обмеження, а лише особливість, яка не впливає на потенціал чи вподобання людини.

Читайте також: У Львові створять новий дитячий будинок сімейного типу 

Захід відбудеться 4-го грудня, о 15:00 у «Сенсотеці» (Стрийський парк, вул. Самчука, 22). Вхід – вільний. Організатори також зазначають, що відвідувачі матимуть змогу зробити благодійний внесок на користь «Сенсотеки», що дасть можливість придбати фотоапарат.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!