Львів'ян запрошують на зустріч з однією з найвпливовіших жінок у світі фінансів

5007 0
Валері Баннерт-Тернер займає посаду віце-президента, Генерального керівника напрямку Risk & Surveillance Solutions business у компанiї Nasdaq.
фото надане ЛЬвівським ІТ Кластером

фото надане ЛЬвівським ІТ Кластером

6 грудня у готелі Rius відбудеться зустріч з віце-президенткою компанiї Nasdaq Валері Баннерт-Тернер, яка увійшла в число 100 найбільш впливових жінок у сфері фінансів за версією Financial News. Про це повідомляє прес-служба Львівського ІТ Кластеру.

Читайте також: Або ви станете міжнародними, або вас не стане. 10 порад для майбутнього експортера

На заході обговорюватимуть рушійну силу змін у галузі фінансових послуг. Валері розповість про найновіші технологічні тенденції у сфері FinTech і про те, як компанія Nasdaq інтегрує їх у поточні та майбутні FinTech рішення.

Початок заплановано на 17:30. Участь у зустрічі безкоштовна за умови попередньої реєстрації, що доступна за посиланням.

Читайте також: В мережі з’явились онлайн-курси про бізнес та фінанси: де зареєструватися?

Бізнес, яким курує Валері, допомагає понад 1500 дилерам, брокерам, кліринговим центрам, менеджерам активів, біржам та регуляторам відслідковувати сумнівні операції на ринку. Валері є авторкою книги зі стратегічного управління, а також великої кількості статей з питань фінансів, ризиків та технологій. Окрім того, вона читала лекції в Кембріджському та Каліфорнійському університетах в Санта-Барбарі, була спікером на кількох галузевих конференціях у різних куточках світу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!