Політична реклама

Львів'ян запрошують на зустріч-пікнік з музикантами

1255 0
У неділю, 30 вересня, з 16.00 у Львові в парку «Погулянка» відбуватиметься великий неформальний пікнік «ПоПідЗдибанка» в рамках фестивалю «Завантаження», який організовує Львівська обласна громадська організація «Борець». Про це повідомили організатори.

Метою проекту є створення простору для альтернативного дозвілля та невимушеного спілкування в неофіційній, сімейній атмосфері з відомими музикантами, письменниками, художниками, фотографами та іншими творчими людьми.

«Ватра, чай, співи під гітару, куліш, неформальні бесіди та багато іншого -  ми постараємось створити направду автентичну дружню атмосферу без алкоголю, без тютюну та без стереотипів» - зазначає Лілія Демченко, співкоординатор проекту. Прийти на зустріч може кожен бажаючий.

До заходу вже приєднались: Віка Врадій (Сестричка Віка), Віктор Новосьолов та Міша Сало (гурт «АННА»), Олексій Ярош (гурт «Карна»),  Оля Корнійчук (гурт «ФАЙНО»), Мар’ян Сакалюк (гурт «RIZUPS»), Юрій (соліст гурту «Механічний апельсин») та багато інших.

Приходь на "ПоПідЗдибанку" цієї неділі та відчуй шалену атмосферу Альтернативного відпочинку - запрошують організатори.

Сайт фестивалю альтернативної думки «Завантаження»: http://loadfest.com.ua/

Початок заходу –  о 16.00.

Нагадаємо, квитки на фестиваль "Завантаження" можна придбати тут.

ТЕГИ: фестиваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!