Львів’ян запрошують на велосвято до Жовкви

2418 0
1-2 жовтня на любителів активного відпочинку очікують гірські умови катання, різні рівні складності, а також забіг околицями та середмістями Жовкви.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Любителів активного відпочинку запрошують завершити серію марафонів MAXX bike змаганнями у місті Жовква. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

«У Жовкві та його передмісті легко можна отримати практично гірські умови катання, перебуваючи далеко від гір. Траса відрізняється короткими та динамічними спусками, стрімкими підйомами та вузькими в’юнкими стежками, розташованими біля Головного європейського вододолу», – розповів Василь Гузінський, співорганізатор змагань.

Для велосипедистів на вибір – традиційно різні за складністю дистанції, завдовжки 25, 50 та майже 75 км. А для любителів побігати організують забіг околицями і середмістям Жовкви, їм пропонують дві дистанції: HOBBY – 10,4 км, набір висоти 240 метрів, та MEGA – 27 км, набір висоти 650 метрів.

За словами організаторів, велосипедне свято поєднається зі святкуванням Дня міста, якому 2 жовтня виповнюється 648 років.

Охочих поєднати активний відпочинок у старовинному місті з природою Розточчя запрошують реєструватися за посиланнями: реєстрація на «МТБ марафон Жовква» (велозмагання), реєстрація на «Жовква Trailrun» (забіг).

Ознайомитись із маршрутом та дистанціями можна на сайті maxximum.com.ua. Організовують змагання ГО СТК «Трек». Контактна особа: Гузінський Василь +380967414459, [email protected].

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!