Львів’ян запрошують обговорити долю кінотеатру «Львів»

1535 0
У п’ятницю, 1 квітня, о 12:00 годині у Малій сесійній залі Львівської обласної ради, що на вулиці Винниченка, 16, відбудуться відкриті громадські слухання проектів та пропозицій, поданих на конкурс щодо кращого функціонування кінотеатру «Львів». Усіх зацікавлених запрошують долучатись.
фото: facebook.com/events

фото: facebook.com/events

Подати проект щодо удосконалення кінотеатру «Львів» можна було до 20 березня. У п’ятницю, 1 квітня, обиратимуть та обговорюватимуть найкращі та найбільш реальні пропозиції. Усі зацікавлені можуть потрапити на обговорення до Малої сесійної зали Львівської обласної ради, що на вулиці Винниченка, 16.

«Один з найбільших і найстаріших кінотеатрів нашого міста, перший широкоформатний кінотеатр України зі стереозвуком, в минулому один з найпопулярніших кінозакладів, сьогодні занепадає і вже незабаром львів’яни можуть його втратити, як це вже сталося з багатьма іншими кінотеатрами у Львові. Ми та інші організації і групи ініціативних людей подаємо і презентуємо ідеї – ви (громадськість) підтримуєте або критикуєте, висловлюєте свої думки та бачення. Обов'язково приходьте, усі зацікавлені і небайдужі, кінотеатр «Львів» чекає на своє оновлення»,  – запрошують на обговорення львів’ян активісти спільноти «Поверніть нам кінотеатр «Львів».

Нагадаємо,також нещодавно на підтримку відновлення кінотеатру у мережі стартував флешмоб – усім, хто вважає, що кінотеатр необхідно врятувати, пропонували сфотографуватися із його логотипом і розмістити фото у соцмережах.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!