Львів’ян запрошують обговорити долю проблемних новобудов

2969 0
Сьогодні та завтра, 3 та 4 серпня, у Львові пройдуть громадські обговорення щодо доцільності будівництва багатоповерхових житлових будинків на вулиці Трускавецькій, 11-а, вулиці Трильовського, 4-а, 4-б та на вулицях Замарстинівська – Мазепи. Житло планується збудувати на земельних ділянках, що належать до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
фото: citysakh, iver.com.ua

фото: citysakh, iver.com.ua

Громадське обговорення було ініційоване у зв'язку з постановою міськради про дозвіл на будівництво багатоповерхівок за зазначеними адресами. Мер міста Андрій Садовий доручив ініціювати та провести громадські обговорення, в ході яких місцеві мешканці змогли б вирішити, чи хочуть вони бачити по сусідству житлові комплекси, інформує прес-служба міськради.

Незважаючи на те, що землі на вулиці Трускавецькій, 11-а — це території промисловості та транспортного і енергетичного призначення, міськрада дозволила ТзОВ «Аметрин» змінити їх цільове призначення. Відтак, депутати виділили в оренду компанії наділ для зведення багатоповерхівок на 5 років.

Земля на вулиці Трильовського, 4-а, 4-б стане будівельним майданчиком для житлових будинків та паркінгів. Її віддали в оренду на 10 років. Земельний наділ перевели зі статусу землі для промисловості і транспорту у землю житлового призначення. На цих територіях не може вестися капітальне будівництво через посадку багаторічних насаджень.

Земельній ділянці на перетині вулиць Замарстинівської й Мазепи також змінили цільове призначення для будівництва багатоповерхівки Компанією «Фах».

Мешканців чекають на громадських обговореннях  3 та 4 серпня за такими адресами:

3 серпня

17:00 год. – вул.Замарстинівська – Мазепи (біля автостоянки)

18:30 год. – вул.Трильовського, 4-а, 4-б

4 серпня

18:00 год – вул.Трускавецька – вул.Кульпарківська

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!