Львів’ян запрошують обговорити громадський бюджет участі: де і коли?

1733 0
Сьогодні, 29 березня, відбудеться презентація проекту положення «Про громадський бюджет участі». Опісля заходу відбудеться обговорення проекту та його окремих положень. Небайдужих львів’ян запрошують долучитися до події.
фото: zib.com.ua

фото: zib.com.ua

У Львові проведуть презентацію проекту положення «Про громадський бюджет участі». Її організаторами є ЛГО «Комітет виборці України». Для представлення положення запрошений  експерт Інституту політичної освіти Тарас Случик та експерт Українського незалежного центру політичних досліджень Іван Лукеря. 

Коли: вівторок, 29 березня

Час: 16:00 год.

Місце: антикафе CoMMuna, вул. Галицька, 1

Довідка. Бюджет участі – механізм, що дозволяє мешканцям міста самостійно визначити на що буде розподілена частка бюджетних коштів (наприклад, 1% від бюджету). Даний механізм використовується більше ніж у 1500 містах світу, зокрема, в багатьох країнах Європи.  В Україні вже запроваджено  в Черкасах, Чернігові, Вінниці та Полтаві.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!