Львів’ян запрошують обговорити концепцію коротких відстаней для Львова

1929 0
На зустрічі можна презентують напрацювання Інтегрованої концепції розвитку для Львова та покажуть приклади втілення концепції у Фрайбурзі.
Фото: amazonaws.com

Фото: amazonaws.com

Львів’ян запрошують на обговорення концепції коротких відстаней для Львова. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

На зустрічі презентують напрацювання Інтегрованої концепції розвитку міста, яка є етапом неформального просторового планування міста та основою змін до Генерального плану міста. Детальніше про концепцію коротких відстаней можна почитати за посиланням.

Про інтегровану концепцію та розвиток коротких відстаней розповість головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. Також на заступник міського голови з питань містобудування Фрайбурга (Німеччина) Мартін Гааґ розповість, як вдалось сформувати місто, орієнтоване на громадський транспорт. 

Зустріч відбудеться у четвер, 23 травня, о 19:00 у CoMMuna, що на вул. Галицька, 1.

Читайте також: Львів’ян закликають долучитись до опитування про труднощі пересування у Львові

План сталої мобільності Львова розробляється в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH спільно з Львівською Міською Радою, департаментом житлового господарства та інфраструктури, КУ Інститут міста, ЛКП «Інститут просторового розвитку», ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівелектротранс».

Партнерська публікація
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!