Львів’ян запрошують обговорити майбутнє Сихова. Як долучитися

2269 0
Активні жителі району прагнуть визначити пріоритети розвитку району.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

14 липня в УКУ відбудеться обговорення: «Майбутнє Сихова: яке воно?» Організовує подію громадська організація «Кращий Сихів».

«Ми хочемо спільно з активними мешканцями витворити спільну стратегію розвитку району, візію майбутнього. Важливо визначити пріоритетність завдань, які варто вирішити. Ми прагнемо об’єднати наші зусилля задля кращого результату», - розповіла Tvoemisto.tv  керівник ГО “Кращий Сихів» Наталя Піпа.

Читайте також: Іноземці твого міста. Француз, без якого не поїде трамвай на Сихів

За її словами, під час дискусії порушать питання МАФів на Сихові, зовнішньої реклами, облаштування енергоефективних будинків, сортування сміття, поліпшення якості освіти, оновлення кінотеатру імені Довженка.

Цього разу на зустріч не запросили представників влади, щоб більше активувати мешканців, дати їм слово. За результатами зустрічі організатори хочуть витворити стратегію Сихова або ж меморандум про спільні дії.

Читайте також: Спальний чи культурний: яке майбутнє у Сихова

Дискусія відбудеться в приміщенні УКУ по вулиці Хуторівка, 35а, магістерська програма з медіакомунікацій.

Початок о 9.15.

 

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!