Львів’ян запрошують обговорити перенесення «Санта Барбари»

2226 0
Завтра, 29 квітня, о 18:30 г біля 4-ї поліклініки на просп. Червоної Калини, 70 (на вулиці) пройдуть громадські обговорення щодо рішення про перенесення ринку на перетин проспекту та вул. Скрипника. Мешканців запрошують долучитись.
фото: vorobus.com, zik.ua, dailylviv.com

фото: vorobus.com, zik.ua, dailylviv.com

Нагадаємо, 23 квітня на сесії Львівської міськради депутати прийняли зміни до ухвали від 29.01.2015 та затвердили ТзОВ «Сихівська народна торгівля» зміну місця розташування ринку з проспекту Червоної калини, 109 на перетин проспекту Червоної калини та вулиці Скрипника.

Ухвала передбачає дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,5 га, передбаченою генпланом міста для рекреаційних потреб, на якій може розміститись максимум 80 павільйонів. Однак, для того, аби розмістити усіх підприємців, що торгують зараз на ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля», а це понад 160, необхідно буде побудувати на цій ділянці торговий центр. Ухвала вступає в дію після її підписання міським головою.

Читайте також: Трамвай vs базар. Що важливіше для львів'ян?

«Чекаємо мешканців Сихова для того, щоб почути їхню думку щодо доцільності такого перенесення», – зазначають організатори громадського обговорення. Обговорення проведе голова Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!