Львів’ян запрошують обговорити розвиток Підзамча

1410 0
Мешканці району та активісти зможуть запропонувати своє бачення змін для Підзамча.
Wikipedia, автор фото користувач MSha

Wikipedia, автор фото користувач MSha

Львів’ян запрошують на публічне обговорення напрацювань про розвиток громади району Підзамче, яке відбудеться у суботу, 19 травня о 14:00. Про це повідомляють на Facebook-сторінці події.

Пропозиції для Підзамча напрацювали у межах навчального курсу міських творців від Інституту міста, що тривав у Львові з жовтня минулого року. Ці напрацювання можуть стати базою для змін та рішень щодо покращення району.

Читайте також: Пішохідний міст, своя площа Ринок та Фабрика повидла. Як зміниться Підзамче

Учасники курсу міських творців представлять свій аналіз цих територій, стратегію розвитку Підзамча, рамковий план громади і її можливості мобільності та покажуть свої варіанти облаштування громадських просторів. Крім цього, мешканці району та активісти зможуть запропонувати своє бачення змін для Підзамча.

Зустріч відбудеться в актовому залі школи №20, що на вулиці Скидана, 18. Вхід вільний.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!