Львів’ян запрошують обговорити тарифи на проїзд в електротранспорті

2374 1
Громадські слухання щодо нової вартості квитків у трамваях та тролейбусах Львова відбудуться завтра у мерії.
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

Завтра, 7 серпня, відбудеться громадське слухання щодо встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові. Візуалізація

Обговорення пройде у Великій сесійній залі міської ради о 18:00. Для участі в ньому при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проїзд у трамваях та тролейбусах мав подорожчати до 4,5 грн вже з серпня після затвердження відповідного рішення виконкомом міськради. Пізніше питання подорожчання проїзду пообіцяли винести на громадське обговорення.


Читайте також:
6 Серпня, 2017 13:49
Анатолій Це не слухання, а збочення від департаментів транспорту та інших. Є Закон України "Про засади державної регуляторної політики в області підприємництва"
про нього в міськраді навіть ніхто не здогадується. За його порушення вже призупинено судом аналогічне реформування стоматологів комунальних.
За невиконання Ухвал суду відкрито кримінальна справа..... Але департамент транспорту поклав великий і товстий Аргумент беззаконня на Державу Україну. І на громаду міста. Садовий вже фактично ЗІЦ мер, забруднений сміттєвою епопеєю.
Правоохоронні органи, суди і прокуратура, СБУ - кожен окремо не мають повноважень (реальних) на припинення підготовки масових протестів.
Хто прийде на ці "Слухання"? по знищенню Конституційних прав громадян і пільговиків???? Такі є - підпільні регіонали, та комуністи , які завжди йдуть вірною дорогою і недорого коштують.
Чому мовчить преса???? Теж недорого стала коштувати?
Слухання спочатку треба провести серед економістів, зробити ревізію і аналіз за 10 років, сотні 200 проффесіоналів провести по кримінальним справам, а потім підтримати самий гарний компромісний варіант ціноутворення в інтересах як громади, так і перевізників!
Другий варіант - соціальний вибух, піар "народних захисників", і свобода тих хто роками крав на цій проблемі Ваші бюджетні кошти.
Питання для слухань ОДНЕ: Виконати Закон України "Про засади регуляторної політики в області підприємництва" при зміни ціноутворення на проїзд.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!