Львів’ян запрошують обговорити, як розвивати культуру в місті

1875 0
У четвер, 28 серпня, у Львові пройде громадське обговорення стратегії розвитку культури. Львів’ян, яким цікаво долучитися до дискусії, запрошують приходити о 17:00 в Національний музей ім. Андрея Шептицького (пр. Свободи, 20).

Представники міської влади Львова, мистецьких культурних кіл, громадські організації та активісти продовжують працювати над розробкою Стратегії розвитку культури Львова та запрошують приєднатися до перших громадських обговорень даної стратегії, інформують організатори.

Основна фокус-група – це особи, які не працювали попередньо над цією стратегією. Важливо залучити нових осіб для аналізу роботи і спробувати зрозуміти чи ми крокуємо у правильному руслі. Поки готові лише деякі напрацювання (поняття культури, місіі, візії, сильних та слабких сторін культури Львова), які власне і обговоримо, додають організатори.

Сторінка заходу у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!