Львів’ян просять долучитись до пересадки дерев на Володимира Великого

2135 0
Раніше їх обіцяла пересадити Франківська районна адміністрація, але не зробила цього.

Завтра, 2 березня, мешканців Львова запрошують долучитися до пересадки дерев на перехресті Тролейбусна – Володимира Великого. Про це в Facebook повідомляє проектний менеджер Комунальної установи «Інститут міста» Орест Олеськів.  

За його словами, дерева там висаджені за планом посадки дерев, який йшов разом з проектом громадського простору. В результаті цього – більшість дерев опинилися над підземними комунікаціями, деякі навіть над теплотрасою.

Читайте також: Через сильний вітер у Львові впало кілька дерев

Це загрожує не лише самим деревам, а й комунікаціям, які може пошкодити коріння рослин. До того ж, під час планової чи аварійної заміни цих комунікацій – дерева доведеться зрізати.

Тому усіх львів’ян запрошують завтра, об 11:00 до громадського простору на перехресті Тролейбусна-Володимира Великого, аби допомогти в пересадці цих дерев. З собою потрібно мати робочий одяг, рукавиці і, за можливості, лопати.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!