Львів’ян запрошують підтримати велопробіг за участі незрячої молоді

1682 0
Протягом трьох тижнів подорожі Велопробіг охопить відстань 1000 км із Західної України через Південну Польщу та до Берліна.
кадр із фільму “Я БАЧУ”

кадр із фільму “Я БАЧУ”

У суботу, 31 серпня, міжнародний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» за участі зрячої та незрячої молоді з Німеччини, Польщі та України приїжджає до Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Охочих львів’ян запрошують о 17:00 до головного входу у міську раду. Звідти можна буде поїхати на Арену Львів, а там підтримати велосипедистів на перших кілометрах заїзду вулицями міста.  

Протягом трьох тижнів подорожі Велопробіг охопить відстань 1000 км із Західної України через Південну Польщу та до Берліна. Старт події відбудеться 29 серпня в Івано-Франківську. Після тижня їзди на велосипеді в Україні, учасники продовжать Велопробіг по Південній Польщі і звідти через регіон Бранденбургу. 15 вересня буде передостання зупинка в Сторкові (Німеччині). 17 вересня учасники святкуватимуть фініш Велопробігу в Берліні.

Читайте також: У Львові відбувся благодійний велопробіг із Арсеном Мірзояном

Додамо, що в межах велопробігу у Львові організовують ще дві події  – «Жива бібліотека: Говоримо про інклюзію», яка відбудеться 1 вересня, о 16:00, у Львівській медіатеці. А 2 вересня, о 12.00, стартуватиме захід «Печа-куча: 5 хвилин про досвiд iнклюзiї» у Першому театрі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!