Львів'ян кличуть допомагати плести маскувальні сітки для військових

4213 0
Плетіння сіток відбувається щодня, без вихідних, з 11:00 до 19:00.
Фото: Львівська національна академія мистецтв

Фото: Львівська національна академія мистецтв

Із початку повномасштабного вторгнення у Львівській національній академії мистецтв працює волонтерський штаб із плетіння маскувальних сіток. За словами координаторки штабу Олесі Дацко, із кожним днем попит на маскувальні сітки зростає, особливо у літній період. Так, охочих закликають доєднатися до ініціативи та допомагати з плетінням сіток для Збройних Сил України.

«Це вже маскувальне літо для ЗСУ. Чергову маскувальну сітку «виривають з-під рук». Приходьте допомагати плести такий потрібний захист! Запит на сітки  черга на два тижні наперед. Одноразово просять, наприклад, 64 маскувальні сітки. Інші — 1000 квадратних метрів, і так кожен день по кілька разів. Коли військові змінюють дислокацію чи облаштовують нові позиції  їм треба накрити все. Від цього залежить їхнє життя», — повідомила координаторка штабу у себе на Фейсбуку.

Читайте також: Тероборонівці Львівщини просять допомогти придбати авто на передову

Вона також зазначила, що у ЛНАМ є всі необхідні засоби — основи, тканини тощо. Потрібно тільки людей, які готові приділити кілька годин вільного часу для цієї потрібної справи. Плетіння сіток відбувається щодня, без вихідних, з 11:00 по 19:00 на кафедрі текстилю (12 аудиторія) та кафедрі менеджменту мистецтва (вул. Кубійовича, 35б). Для детальнішої інформації можна звертатися за телефоном: 067 37 128 97 (Олеся Дацко).

Нагадаємо, у Львові збирають допомогу для військових механізованої бригади «Холодний Яр». Як допомогти, читайте за посиланням.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!