Львів’ян запрошують подавати заявки на здобуття творчої відзнаки

1484 0
Обласна премія в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури є престижною творчою відзнакою регіону.
фото: knig.org.ua

фото: knig.org.ua

До 1 жовтня 2016 року триває прийом заявок щодо подання кандидатур на здобуття обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури. Про це повідомляє департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Христини Береговської, на здобуття обласної премії представляються нові оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

Заявки необхідно подавати до департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 14, каб. №35; телефони для довідок: 2612593, 2612227.

З положенням, затвердженим рішенням сесії Львівської обласної ради від 22 вересня 2009 №1019 «Про обласну премію в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури», можна ознайомитися – тут.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!