Львів’ян запрошують подивтися на «Мону Лізу» очима дітей

1705 0
Із 10 до 19 червня у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 буде проходити благочинна виставка живописних робіт «Шедеври очима дітей». На виставці будуть представлені дитячі інтерпретації світових шедеврів від «Мони Лізи» Леонардо Да Вінчі до «Мерелін» Енді Ворхола.
фото: vilingstore.net

фото: vilingstore.net

Роботи виконували діти шкільного віку з неблагополучних сімей, сімей, що потрапили в кризову ситуацію, діти, батьки яких є алко та наркозалежні, перебувають в місцях позбавлення волі, вимушено переселені з окупованих територій та зони проведення АТО, а також діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.

«Запрошуємо усіх охочих відвідати виставку та побачити таланти дітей, у яких складні життєві обставини, часто вдома немає нормальних побутових умов, батьківського піклування. Картину можна буде придбати, таким чином допомогти дитині, що її малювала», – повідомив директор громадської організації «Львівський центр піклування про дітей» Юрій Гимон.

Відкриття виставки відбудеться 10 червня о 17:00 год. Вхід вільний

Контактний телефон : 242-09-05 або 097-232-61-88.

Нагадаємо, 7 червня, у львівському Палаці мистецтв відкрилася фотовиставка благодійного проекту «…Forgotten By World». Головна мета проекту – збір коштів на лікування дітей зі Сходу України – території, охопленою війною. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!