Львів’ян запрошують поговорити про міські транспортні вузли

1762 0
Окрім досвіду розвитку просторів Марселя, учасники зустрічі зможуть ознайомитись із останніми напрацюваннями Плану сталої міської мобільності Львова.
Ілюстративне фото: Економічна правда

Ілюстративне фото: Економічна правда

У п’ятницю, 5 липня, у межах розробки Плану сталої мобільності, у Львові говоритимуть про міські транспортні вузли. Про це йдеться на сторінці події у Фейсбук.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Львів’янам розкажуть про транспортні вузли навколо центрального залізничного вокзалу Марселя у кварталі Quartier libre. Про нього розповість транспортний і містобудівельний інженер, що працює на цюріхське проектувальне бюро 'mrs partner ag' Девід Оплігер.

Окрім досвіду розвитку просторів Марселя, учасники зустрічі зможуть ознайомитись із останніми напрацюваннями Плану сталої міської мобільності Львова, поспілкуватися з його розробниками та запропонувати свої ідеї щодо покращення транспортної ситуації у Львові. Про львівський План сталої мобільності розповість проектний менеджер «Інституту міста» Орест Олеськів.

Читайте також: Побороти затори. Що може змінити Інтегрована концепція розвитку у Львові

Зустріч відбудеться о 18:00 у Lviv Tourism Office, що на Руській, 20.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!