Львів'ян запрошують полити дерева у сквері Гідності

2340 0
Через спекотну погоду деревам бракує води.
фото: сторніка скверу Гідності в мережі Facebook

фото: сторніка скверу Гідності в мережі Facebook

Львів'янам пропонують долучитися сьогодні, 2 серпня, до поливу дерев у сквері Гідності, що на Сихові. Про це йдеться на сторінці події в мережі Facebook.

«НеТолока - чудова можливість з користю провести час з однодумцями - тими, хто також дбає про сквер Гідності. Найближчий дощ обіцяють аж з понеділка, а деревам вода потрібна вже. Беріть з собою відра, а воду ми організуємо», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Неевклідові котики. 10 чудернадських назв вулиць Львова

Початок акції заплановано на 21:30.

Нагадаємо, сквер Гідності відкрили на Сихові у грудні 2015 року. Процес змін у сквері розпочався ще у травні 2014 року, коли місцеві мешканці стали на захист цього громадського простору від спорудження 4-х поверхового ТЦ і відновили громадський статус скверу. У липні цього року невідомі відбили голову фігурі Богородиці, встановленій у сквері.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!