Львів’ян запрошують помолитися перед мощами священномученика Кипріана

7466 0
У священномученика Кипріана просять захисту від чаклунства і злих диявольських підступів.
фото: sobor.by

фото: sobor.by

З 19-го серпня і протягом 2 тижнів у церкві Преображення Господнього УАПЦ, що на вул.Роксоляни 43, перебуватимуть мощі священномученика Кипріана, – інформують у прес-службі міськради. Помолитися можна буде щодня з 9:00 до 18:00 години. У церкві буде служитися акафіст за здоров’я і зцілення до священомученика Кипріана.

Розпорядок Богослужінь 19 серпня:

 8:00 – урочиста зустріч мощей Священомученика Кипріана

 9:00 – Акафіст до Священомученика Кипріана

 10:00 – Водосвятний молебень

 11:30 – Святкова Літургія Іоана Золотоустого, опісля Літургії відбудеться освячення плодів.

 19:00 – Акафіст до Священомученика Кипріана.

День пам’яті святих мучеників Кипріана і Юстини – 15 жовтня. Історія цих святих - цікава і повчальна. У них просять захисту від чаклунства і злих диявольських підступів.

«Дуже часто будь-які життєві неприємності люди пов'язують з негативним магічним впливом. Найбільш дієвою мірою для боротьби з чорною магією є неймовірно сильна молитва Кипріана. При навмисне наведеному негативі ця молитва допоможе подолати всі неприємності і хвороби, що виникли по чужій злій волі. Адже за заступництвом Священомученика Кипріана отримують захист душі й тіла від згубного впливу, злих чарів», – наголосив настоятель церкви, прот. отець Володимир Біловус.

Також у храмі кожен охочий зможе приклонитися перед іконою Святого Спиридона Тримифунського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!