Львів’ян запрошують помолитися за упокій загиблого волонтера

2600 0
Сьогодні, 19 травня, у селі Липники відбудеться поминальна служба за упокій волонтера спільноти «Варта 1» Володимира Боднара, який загинув на Луганщині.
фото: cerkva-nv.com

фото: cerkva-nv.com

Сьогодні о 10.00 годині в церкві села Липники молитимуться за упокій душі Володимира Боднара – активіста та волонтера спільноти «Варта 1», котрий загинув під Попасною на Луганщині.

«Тіло його знаходиться ще на Сході, але ми пропонуємо зібратися всім у спільній молитві за упокій його душі. Чи просто підтримати дружину, яка залишилася з трьома неповнолітніми дітьми», – написали побратими активіста на facebook-сторінці спільноти. Для охочих допомогти фінансово пропонують реквізити картки дружини Володимира Боднара.

Нагадаємо, 17 травня у районі Попасної на фугасі в машині підірвалось 5 осіб, четверо з яких загинули. Активіст «Варта 1» Андрій Романчак нині перебуває в лікарні у стабільному післяопераційному стані.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!