Львів’ян запрошують посадити іменне дерево у Парку культури

3766 0
У Львові у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького запустили нову акцію «Подаруй дерево парку», що надає змогу посадити дерево з нагоди Дня народження, створення чи поповнення сім’ї або іншого пам’ятного моменту. Про це інформують в адміністрації парку.
фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

фото: facebook.com/ParkKulturyLviv

Перше дерево у рамках акції вже висадили минулого тижня. Адміністрація парку вирішила розпочати проект, подарувавши дерево одному з працівників на день народження. «Це справді найкращий подарунок. Матеріальні речі вони цінні, але не зрівняються з живою рослиною, яка разом з тобою зростає і вічно нагадуватиме про ті приємні емоції, які у неї закладені. Я дуже рада, що такий чудовий проект почався з мого деревця», –  розповіла адміністраторка парку, Христина Пархуць.

Адміністрація парку в майбутньому планує розширити проект і запропонувати львів’янам закарбовувати свої пам’ятні моменти не лише в деревах. «На перспективу усі бажаючі матимуть змогу висадити не лише дерево, але і кущ, квітник чи встановити іменну лавочку. Окрім поповнення парку зеленими насадженнями чи об’єктами, цей проект ще важливий тим, що громада безпосередньо долучається до створення свого паркового простору», – зазначила спеціаліст з озеленення Парку культури, Оксана Палій.

Читайте також: Кукурудзяний басейн і фаєр-шоу: львів'ян запрошують на осінній пікнік

Місця для висадження дерев та види визначали спеціалісти з ландшафтного дизайну. Вартість саджанця, іменної таблички та сертифікату коливається у межах 350-500 грн., залежно від виду дерева.

Також бажаючі згодом матимуть змогу висадити іменні кущі, квітники чи встановити лавочку.

Щоб висадити дерево у парку можна зателефонувати за номером 063 358 38 02, написати на паркову пошту [email protected] або написавши повідомлення парку у Facebook.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!