Львів’ян запрошують послухати «Хор Ангелів» від капели «Дударик»

1140 0
Центральною дійовою особою програми є хор хлопчиків – 25 найкращих співаків капели.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

31 січня у Львівському органному залі Національна хорова академічна капела «Дударик» презентуватиме нову мистецьку програму «Хор Ангелів», присвячену Року Біблії.  Про це повідомляють у департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. 

У програмі: монодії і стихири, авторська духовна музика, переклади для солістів і хору у супроводі оркестру творів Баха, Генделя, Вебера, Арангуеса, Качіні, а також Слєпченко та Кацала. Центральною дійовою особою програми є хор хлопчиків – 25 найкращих співаків капели.

Читайте також: В Україні запустили безкоштовний сайт із класичною музикою

Директор «Дударика» Дмитро Кацал зазначив, що «Хор Ангелів» – це 85 хвилин духовної терапії, відживлення і оновлення.

«Це повноводне джерело цілющої музики. Красивої, одухотвореної, віртуозної, світлої і екстрапрофесійної. Програма не нав'язує смислів, не провокує і не силує. Це програма, що мандруватиме з великим успіхом європейськими сценами. Але, насамперед, вона представляється львівському, а далі українському найріднішому слухачеві», – каже він.

Захід відбудеться з дотриманням вимог карантину. Початок – о 17:00.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!