Політична реклама

Львів'ян запрошують послухати "Кращі українські хіти" від Ірини Білик та ТІК

1734 0
Всеукраїнський тур гурту ТІК та Ірини Білик під назвою"Кращі українські хіти", розпочнеться 26 березня та пройде у 24 містах України. До Львова артисти завітають 10 квітня.

Тур відбудеться у рамках святкування 25-річчя творчої діяльності Ірини Білик.

Окрім спільної програми - дуетних композицій "Не цілуй" та "Зима", кожен із артистів представить свій сольний творчий доробок. Ірина Білик подарує шанувальникам свої найвідоміші українські хіти, серед яких "Ти мій", "А я пливу", "Годі вже" та інші. Гурт ТІК порадує глядачів піснями "Олені", "Вчителька", "Сірожине Пірожене", "Ендорфіни" та іншими відомими композиціями.

До програми концерту включили народні композиції, які виконуватимуться  у сучасній обробці. Ірина Білик співатиме під акомпанемент гурту «ТІК» свої україномовні хіти.

Перший дует Ірина Білик та Віктор Бронюк записали влітку 2011 року. Пісня "Не цілуй" вийшла дуже чуттєвою і одразу ж підкорила серця фанів. На цьому співпраця українських артистів не закінчилась. У День св. Миколая Ірина Білик та гурт ТІК презентували кліп на пісню "Зима", в якому Віктор та Ірина перевтілились у сніговиків.

Концерт у Львові відбудеться 10 квітня у приміщенні Львівського державного цирку (вул. Городоцька, 83).

Початок о 19.00, квитки за тел.: (032) 238-53-30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!