Львів’ян запрошують послухати особливе звучання колядок

3327 0
31 січня у Гарнізонному храмі свв.апп. Петра і Павла відбудеться концерт колядок і щедрівок «Різдвяне Рондно». Виконуватимуть колядки під звуки кларнету.
фото: photodom.com, ria.lviv.ua

фото: photodom.com, ria.lviv.ua

У неділю, 31 січня, відбудеться концерт колядок та щедрівок «Різдвяне рондо» у спільному виконанні Оксани Мухи та Львівського Квартету Кларнетистів «Lviv Clarinet Quartet».

В рамках заходу звучатимуть відомі колядки у виконанні львівської співачки з перекладом звучання на кларнети, з доповненням скрипки, перкусії та дзвіночків. Організатори обіцяють, що таке звучання має вразити кожного.

Читайте також: Люди Твого Міста: Оксана Муха про зцілення піснею та духа Львова

Також, в рамках дійства «Різдвяне Рондо» колядуватимуть Софія Чепелюк, Дмитро Бей, Соломія Гречух, Остап Хижий, а гратимуть: Оксана Гречух (cкрипка), Ігор Бей (кларнет), Богдан Степаненко (перкусія).

Де: Гарнізонний храм свв.апп. Петра і Павла, вул. Театральна, 11

Коли: 31 січня о 16:30

Джерело: kapelanstvo.info


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!