Львів’ян запрошують послухати цикл лекцій про видатних мешканців міста. Програма

2405 0
У межах циклу «Гордість міста» відбудеться шість лекцій про видатних діячів Львова.
Фото: gdb.rferl.org

Фото: gdb.rferl.org

Львів’ян запрошують упродовж вересня відвідати цикл лекцій «Гордість міста» про видатних мешканців, який організовує ГО «КонтрФорс». Про це йдеться на сторінці заходу у Facebook.

16 вересня, у неділю, о 14:00 год. відбудеться лекція старшого наукового співробітника Львівського історичного музею Оксани Куценяк «Казімєж Міхаловський: видатний археолог та єгиптолог» у актовій залі Львівський історичний музей (пл. Ринок, 6).

21 вересня, у п’ятницю, о 18:30 год. відбудеться лекція Митрополита Львівського Архієпископа Мечислава Мокшицького «Св. Юзеф Більчевський – один із найвеличніших єпископів світу» у Палаці римсько-католицьких архієпископів (вул. Володимира Винниченка, 32).

28 вересня, у п’ятницю, о 18:30 год. відбудеться лекція Ігоря Карівця, доктора філософських наук, завідувача кафедри філософії НУ «Львівська Політехніка», «Багатогранність постаті Казімєжа Твардовського» у Центр міської історії (вул. Акад. Богомольця, 6).

Інформацію про 4 наступні лекції у жовтні опублікують після 15 вересня.

Вхід на Лекторій вільний. Для деяких лекцій необхідно оплатити вартість вхідного квитка в музей.

Зареєструватися можна за посиланням.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!