Львів’ян запрошують познайомитися з ісламською культурою

2032 0
19-го листопада, на День відкритих дверей у Ісламському культурному центрі зможуть завітати усі охочі гості та мешканці міста. Для учасників готують навчальну та розважальну програму, розраховану на всю родину.
arraid.org

arraid.org

У межах заходу гостям проведуть екскурсію Ісламським культурним центром ім. Мухаммеда Асада та лекції про іслам як релігію, пояснять особливості традиційного одягу народів, що його сповідують, тощо. Також організатори обіцяють розважальну програму для дітей.

Читайте також: У Львові відбудеться фестиваль «Jazz Bez». Програма

Крім того, під час Дня відкритих дверей відвідувачі зможуть ознайомитися зі зразками образотворчого та художньо-прикладного мистецтва мусульман на виставках. Жінки матимуть можливість взяти участь у майстер-класах з розпису хною — мехенді і пов’язування хустки (елементу хіджабу) в мусульманському стилі.

Усі заходи відбуватимуться 19-го листопада, з 11:00 до 15:00 за адресою: вулиця Авраама Лінкольна, 29а.

Нагадаємо, Львівський ісламський культурний центр, відкритий у 2015 р., став дев’ятим закладом такого типу, серед створених в Україні. Проте унікальність цього центру полягає в тому, що він носить ім’я уродженця Львова - Мухаммада Асада (Леопольда Вайса), який зробив величезний внесок у розвиток ісламу в світі. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!