Політична реклама

Львів’ян запрошують презентувати та куштувати наливки

2042 0
8 червня у Львові відбудеться Перший міський конкурс наливок. Мета конкурсу – відновлення традицій приготування наливок, які притаманні Галичині впродовж багатьох сотень років.
Фото: gastronom.ru

Фото: gastronom.ru

Про це tvoemisto.tv повідомили організатори конкурсу – ГО «Клуб галицької кухні».

До участі в конкурсі запрошують як аматорів так і професійних виробників наливок і заклади громадського харчування, які подають власний продукт.

Як наголошують в Клубі галицької кухні, саме з Галичини мода на наливки свого часу поширилася на інші українські та польські землі.

«Наливкова традиція також є невід’ємною частиною європейської культури споживання, притаманної Галичині, в якій алкогольні напої є смачним додатком до їжі, і їх прийнято смакувати, а не напиватися до безпам’ятства. Львів’янам нагадаємо, що напої мають смакувати і звеселяти, а не відбирати розум, а гостям нашого міста варто знати, що Львів – це не лише кава, пиво та шоколад», – наголошують організатори.

Конкурс відбуватиметься у дворику Музею ідей (вул. Валова, 18а) 8 червня з 15:00. Наливки дегустуватимуть члени представницького журі та гості. Оцінювання відбуватиметься у двох категоріях: солодкі та несолодкі наливки. Окрім наливок, тут можна буде спробувати також традиційні галицькі закуски від «Трапезної ідей».

Для участі в конкурсі потрібно зателефонувати на номер 098-306-10-25 (Олексій) або написати лист на електронну скриньку [email protected] з заголовком «Конкурс наливок». Зголоситися треба до 15:00 7 червня. Обов’язкова умова участі – надати щонайменше 1 літр наливки для дегустації.

Для переможців в обох номінаціях передбачено грошові призи: по 2 500 гривень. Також буде розіграно кілька спеціальних призів від організаторів та членів журі.

Організатори конкурсу – Клуб Галицької кухні, ГО «Музей Ідей». Партнери – Галицька школа гостинності і Львівський туристичний альянс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!