Львів’ян запрошують проїхатись на велосипеді наосліп

2225 0
У суботу, 25 червня, львів'яни і гості міста матимуть унікальну можливість проїхатись на велосипеді-тандемі у ролі «другого пілота» із зав’язаними очима. Мета – подивитися на світ очима незрячої людини.
фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Незвичний соціальний експеримент стартує о 12:00 год на початку «стометрівки», яка веде до Оперного театру, і триватиме півтори години. Упродовж цього часу всі охочі матимуть змогу подивитись на світ очима незрячої людини, проїхавши на задньому сидінні тандема до Оперного театру і назад. Кількахвилинна їзда на велосипеді в цілковитій темряві стане важливим досвідом для учасників експерименту, змусить їх по-іншому глянути на світ і приверне увагу до незрячих людей.

Захід організовано в рамках промоційної кампанії ІІ Всеукраїнського велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому візьмуть участь зрячі і незрячі люди. Велопробіг заплановано на серпень цього року. Наразі триває збір коштів на його проведення. Вже через кілька днів «Бачу! Можу! Допоможу!» з'явиться на «Спільнокошті», де кожен із нас зможе долучитись до втілення МРІЇ.  

Важливо відзначити, що у ролі «других пілотів» до експерименту також долучаться відомі люди з різних галузей суспільного і культурного життя країни. 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!