Львів’ян запрошують провести Купальську ніч у «Шевченківському гаю»

2656 0
15-16 липня Музей народної архітектури та побуту у Львові запрошує на захід «Ніч у музеї». Відвідувачі матимуть змогу по-новому відкрити для себе музей, долучившись до театрально-містичної екскурсії.
фото: lvivskansen.org

фото: lvivskansen.org

«Уже потрапивши на територію скансену, ви зможете перенестися у далеке минуле наших предків та відчути на собі їх світогляд, магію та звичаї. Саме – в цю ніч оживуть давно забуті купальські та петрівчанські традиції та звичаї українського народу», – інформують організатори.

Вартість вхідного квитка у Музей – 20 грн (10 грн пільгова вартість). Проте, як повідомили Tvoemisto.tv в адмністрації, оскільки запропоновані розваги потребують додаткових ресурсів, то вартість у цю ніч буде дорожчою. Точну ціну квитка організатори поідомлять на офіційному сайті.

Нагадаємо, із 24 червня Львів перетвориться на джазову столицю - у місті стартує Alfa Jazz Fest. Традиційно у рамках заходу відбудеться Street music by Alfa Jazz. Він відбудеться на різноманітних локаціях у центрі міста, й саме тут можна буде безкоштовно потрапити на фестиваль.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!