Львів'ян запрошують пройти безкоштовний тренінг з тактичної медицини

1829 0
Під час тренінгу учасники дізнаються, як надати допомогу і діяти при масивних кровотечах, тяжких травмах грудної клітини, опіках та переломах, другорядних ушкодженнях, евакуації поранених.
Фото: Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій

Фото: Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій запрошують бажаючих пройти безкоштовні одноденні навчання з тактичної медицини.

За словами керівниці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Світлани Ткачук, чим далі триває війна, тим більшою є затребуваність саме на такий курс медичної допомоги.

Читайте також: Переродження. Історія львівського панк-рокера, який вчиться бути військовим лікарем

«Люди хочуть бути впевненими в елементарній здатності надати допомогу собі і ближньому практично», – каже Світлани Ткачук.

Під час тренінгу учасники дізнаються, як надати допомогу і діяти при масивних кровотечах, тяжких травмах грудної клітини, опіках та переломах, другорядних ушкодженнях, евакуації поранених. Навчання проводить інструктор з бойовим досвідом.

Участь у тренінгу можуть взяти всі охочі. Щоб відвідати курс, необхідно зареєструватись. Інформацію про майбутні тренінги можна знайти на сторінці центру.

Нагадаємо, що у львівських школах з 1 вересня хочуть запровадити курси з військової та домедичної підготовки. За словами керівника управління освіти Львівської міської ради Андрія Закалюка, військова й домедична підготовка – це те, що наші діти мають навчитися робити. Вони мають рости стійкими до будь-якої брехні та пропаганди, бо цей вірус легко підхопити, він може руйнувати людей, суспільства, країни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!