Львів’ян закликають прибрати на Високому замку

2031 0
У суботу, 21 березня, о 10.00 годині активну молодь Львова запрошують зробити рідне місто чистішим. В планах організаторів прибрати сам парк, пофарбувати у яскраві кольори старі лави та встановити нові, облагородити оглядовий майданчик, а також пофарбувати сходи до Високого замку.
фото: tsarinnaja.blogspot.com

фото: tsarinnaja.blogspot.com

«Нам справді не байдуже, яким Львів буде завтра. І для цього в рамках підготовки до Міжнародного фестивалю надії 21 березня пройде акція для покращення благоустрою міста. Це буде цікаво і корисно не тільки для учасників акції, але і стане добрим свідченням для оточуючих про те, що надія в дії таки існує», - зазначають організатори.

Для тих, хто бажає приєднатись – зустріч біля ресторану «Високий замок» о 9:30 год для короткого інструктажу. Вдягати зручний робочий одяг. Необхідна кількість учасників – 300 осіб.

Необхідна попередня реєстрація за адресою [email protected]. Надсилати свої ПІБ, в темі листа вказуючи «Високий замок».

«Слідкуйте за оновленнями у наших пабліках ВКонтакті та на Facebook, тому що у випадку різкої зміни погодних умов можливе перенесення заходу на суботу, 28 березня», - додають організатори.

Контактні телефони: Іван, +38 063 224 25 55, Богодар, +380 97 660 13 04. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!