Львів’ян запрошують придбати продукти за цінами виробника

4190 0
У суботу, 14 листопада, відбудуться святкові ярмарки «Добрі традиції Галичини». Учасниками ярмарок будуть сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, кооперативи, суб’єкти малого та мікропідприємства, виробники органічної продукції та підприємства харчової промисловості. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.
фото: www.tpg.ua

фото: www.tpg.ua

«На ярмарках мешканці та гості міста матимуть можливість  придбати, окрім традиційних продуктів харчування, різноманітні агросмаколики, такі як козиний сир, домашні ковбаси, «український снікерс», продукцію бджільництва, фіточаї, органічну продукцію, – зазначила Наталія Хмиз. – Усі товари можна буде купити за цінами виробників».

Читайте також: Три найкращі для організму овочеві соки

Продовольчі ярмарки відбуватимуться у святковому форматі з музичним супроводом, приготуванням українських традиційних страв тощо. Урочисте відкриття заходу відбудеться о 9:30 год на ТзОВ «Шувар» та о 12:00 год в Жовкві.  

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!