Львів’ян запрошують приєднатися до забігу на підтримку гарнізону «Маріуполь»

1197 0
Пробігти символічні дистанції за Героїв запрошують і дітей.
Фото: ілюстративне

Фото: ілюстративне

Цими вихідними, у суботу, 23 липня, у Львові проведуть біговий флешмоб на підтримку гарнізону «Маріуполь». Стартуватиме забіг о 10.00 год. у Стрийському парку біля входу до обласної ДЮСШ. Про це повідомляє Управління молоді та спорту.

Мета марафону – нагадати світу про героїзм захисників Маріуполя. Крім Львова, масові старти 23 липня одночасно відбудуться також у Запоріжжі, Чернігові, Дніпрі, Рівному, Черкасах, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі та Хмельницькому.

Читайте також: У Львові відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

Зареєструватись можна буде безпосередньо на місці впродовж години до початку. Пробігти символічні дистанції за Героїв запрошують також дітей. На місці старту кожен отримає роздруківку з хештегом #runforAzovstal. Після завершення заходу учасникам пропонують зробити своє фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal. У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв – оборонців Маріуполя.

Після пробіжки усі охочі зможуть відвідати фотовиставку, присвячену Героям зі Сталі. На ній представлять фото нескорених хлопців та дівчат, які боронили Україну і нас.

Читайте також: «Дивилися, як на воїнів». Прикордонник із «Азовсталі» розповів про перебування в російському полоні

Організаторами заходу є Асоціація родин захисників «Азовсталі». Тут організувати забіг рідним захисників Маріуполя допомагає Львівський обласний центр «Спорт для всіх».

Нагадаємо, що у Львові на пл. Галицькій, 15 запрацював центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь». Тут переселенці з Маріуполя можуть отримати гуманітарну, інформаційну, консультаційну, медичну та психологічну допомогу, також тут діють дитячі кімнати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!